Így viseld a pöttyös ruhát 5 különböző stílusban

Nincs túl sok ruhád? Azokat is unod? Valljuk be őszintén a legtöbbünknek gondot okoz, hogy változatosan öltözködjünk. Nézegetjük a sok szép inspirációs képet a pinteresten, instagrammon, és nem tudjuk adaptálni a látott ötleteket  a saját ruhatárunkban. Ezért úgy döntöttem, a következőkben megmutatom, mennyire változatosan fel lehet öltözni, akkor is, ha legszívesebben mindig a kedvencedet hordanád!

unnamed-12_1.jpg

Jelszó: Jól, és alkalomhoz öltözni egy darabból!

Nem véletlenül hangsúlyozzuk sokan, minden platformon az alapruhatár fontosságát! Ha ez megvan, akkor a szépen, precízen összerakott alapdarabjaidat pici odafigyeléssel, nagyon stílusos, változatos, minden alkalomra megfelelő szetté tudod alakítani, hiszen hol vannak már azok az idők, amikor megvoltak a gardróbban, külön a szép ruhák pl. a színházba, külön a munkába, utazásra, stb.?

Talán a felgyorsult világnak, a megváltozott munkatempónak, és ritmusnak köszönhetően, de az öltözködésben fellelhetőek a megváltozott életformaszokások, hiszen nem ritka, hogy adott esetben a munkából rohanunk egy vacsorára, színházba, vagy bármilyen alkalomra... ezért amondó vagyok, hogy a jól megválasztott ruha multifunkcionális!

unnamed-7_2.jpg

Jó, jó, de hogyan???

Adott a kedvenc ruhád, én most egy fekete alapon fehér pöttyös ruhán fogom megmutatni azokat az apró trükköket, amik segítségével ugyanazt a ruhát 5 különböző stílusban lehet viselni! A pöttyös most amúgy is újra reneszánszát éli, nézzetek csak bele az insta sztárok feedjebe. :)

Mire lesz szükséged? ( az adott ruhán kívül)

  1. Vegyél elő 3-4 különböző stílusú cipőt. Lehet ez bakkancs, tornacipő, tűsarkú, balerina, birkestock, vagy bármi ami eszedbe jut.
  2. A ruhához  színben passzoló  különböző stílusú felsők. Kardigánok, dzsekik, blúzok mindannyiunk szekrényében megtalahatóak.
  3. 2-3 különböző méretű, színű, fazonú táska, öv, kiegészítő . Mert a titok a részletekben rejlik!

Igen, elhiszem, hogy elsőre ez kicsit furának tűnik: mit keres pl egy bakancs egy szép, nőcis nyári ruhához?

Nézzük! 

  • Ha a kiválasztott ruhádat bakkanccsal, és bőrdzsekivel párosítod, egy laza, de mégis nőies, ám kényelmes, és friss összeállítást kapsz.
  • Ha egy magassarkú cipővel veszed fel, abszolút elegáns, alkalmi lesz a megjelenésed.
  • Ha a kényelem elkötelezett híve vagy, ugorj bele egy papucsban/ szandálba, és maximum egy fehér inget kapj fel hozzá..
  • Ha szereted a francia stílust, egy balerina cipővel már el is kaptad a fonalat, tőled függ, hogy  egy kis nyaksálat, rövid állású kardigánt, vagy már úgyis elől lévő bőrdzsekit veszed fel hozzá.
  • Alapvetően sportos nőként ragaszkodsz a tornacipőhöz/bokacsizmához, akkor sem kell kétségbe esni, társíts hozzá egy " oversize" kardigánt, és már indulhatsz is!

d.jpg

Merjünk kísérletezni!

Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mindannyiunknak ezer és ezer arca van, csak éppen nem vagyunk tisztában vele. Ezekkel az apró változtatásokkal, a stíluselemek keverésével, mi is felfedezhetjük saját eddig számunkra is rejtve maradt oldalunkat.

unnamed-15.jpg

Megváltoztatjuk a kiegészítők, cipők segítségével a sziluettünket, mi magunk is idomulunk az adott szetthez, hiszen nyilván egy magas sarkúval más lesz a tartásunk, máshogy  járunk benne, kicsit másnak is érezzük magunkat. Persze ugyanez igaz, egy bakancsos, bőrdzsekis összeállítás esetében is.

unnamed-7_2.jpg

unnamed-8.jpg

Konklúzió

Remélem sikerült meggyőzni mindenkit arról, hogy a részletek és a körítés alapvetően sokkal fontosabbak, mint maga a kulcs darab. A stilusos megjelenés titka a mit mivelben rejlik.

Most ugyan egy pöttyös ruha " evolúcióján" keresztül elemezgettem a változatos napi outfit rejtelmeit, de a ruha lehetett volna akár egy élére vasalt nadrág, egy fehér blúz vagy akármi más az alapruhatárból.

Meggyőződésem, hogy a legfontosabb, hogy a cipő legyen karakteres! Egy semmilyen szettet is feldob egy valamilyen, - legyen az akár extrém, formabontó-, decens cipő, viszont a legmenőbb ruhát is jellegtelenné tud tenni egy unalmas, semmilyen cipő! Na, de ez már  egy másik poszt témája legyen.

Hajrá Mi, hajrá stilusos Nők!

Pöttyös ruha: Zara 
Bőr jackie: Futureal 
Papucs: Birkenstock
Piros övtáska: Aldo

süti beállítások módosítása