Szolgáltatások

ONLINE STÍLUSTANÁCSADÁS

 

1.) Stíluskonzultáció (60-75 perc)

Tisztában vagy azzal, hogy mi áll jó Neked és mi előnyös, de mégis vannak benned konkrét kérdések, esetleg ráuntál a ruhatáradra, vagy szükséged van egy külső szemre, vagy ha épp bizonytalan vagy, hogy mit vegyél fel egy közelgő alkalomra. A saját ruhatáradból összeállítjuk a legelőnyösebb, számodra legmegfelelőbb szettet/szetteket.

Ár: 20 000 Ft

2.) 4 hetes online styling

Ha te is azok közé tartozol, akiket sokszor “elkap a hév”, és meggondolatlanul vásárolsz impulzív módon, nemritkán a számodra egyáltalán nem előnyös ruhadarabokat? Ismerős a helyzet? Mindeközben otthon tele a szekrényed, mégis mindig úgy érzed, hogy nincs egy rongyod, amit felvegyél? Esetleg rengeteget költöttél már el olyan darabokra, amik az üzletben még jó ötletnek tűntek, otthon azonban már nem volt mihez felvenni, ezért azóta is árcédulástul, érintetlenül hever a gardróbban?

Ellenben nagyon vágysz, a variálható, praktikus, stílusos ruházata, és az emlékezetes megjelenésre? 

  • ha hiányoznak az alapok 
  • ötleted sincs mit mivel vegyél fel
  • Rutinból öltözködsz
  • Nem tudod mik az alap darabok, amelyek az alap, vagy kapszula ruhatár elengedhetetlen részei
  • Nem tudod milyen fazonok, színek állnak jól
  • Sokszor meggondolatlanul vásárolsz felesleges, előnytelen ruhákat 

 A csomag tartalma:

1. alkalom:  

  • alapruhatár fontossága, miből áll
  • Színtípusok, alkatok - Mini elemzés
  • A karakteres cipő mit ad a stílushoz
  • Webshopok kínálatából outfit összeállítása Rád szabva ( fakultatív)

2. alkalom

  • stílus trükkök, optikai csalások
  • Mire költs, mire ne, avagy mik a ruhatár “ fogyó Eszközei “?
  • Alapsmink készlet elemei, arcforma, színek
  • Termékek ajánlása

3. alkalom

Az online stílustanácsadás program ideje alatt még a vásárlás alatt sem maradsz egyedül! A csomag részeként "elkísérlek" a következő vásárlásodra, hogy akár a próbafülkéből fel tudj hívni egy előre egyeztetett időpontban, hogy segíthessek a döntésben, hogy mit vegyél meg, mi áll jól, mik a legkihasználhatóbb darabok, hogy garantáltan a számodra legmegfelelőbb ruhadarabokat szerezhesd meg. 

+ Utánkövetés: Egy hónapos utánkövetés, ami idő alatt 3 alkalommal , ha e-mailben elküldöd nekem egy - egy általad összeállított szettet, azt kielemezzük, a gardróbod tartalma alapján összeállítunk Neked Jolly Joker szetteket

Ár: 75 000 Ft 

*A konzultációk a csomagból természetesen külön- külön is igénybe vehetők! Árakért érdeklődj emailben.

BEJELENTKEZÉS: https://frankpatristyling.booked4.us/Calendar/Calendar/1

3.) Gardrób rendezés / tökéletes gardrób kialakítása


Előre egyeztetett időpontban lakásodon átnézzük a gardróbodat, rendszerezünk, szelektálunk. Megválunk a már elnyűtt, idejét múlt daraboktól. Összeállítjuk az alap gardróbot, közben tanácsokat adok mit mivel, mennyire változatosan, milyen alkalomra, milyen kiegészítővel tudsz viselni. Szetteket állítunk össze amelyeket le is fotózunk és listát készítünk a hiányzó darabokról, hogy megkönnyítsük a vásárlást.

Ára: 38.000 Ft ( 1-3 óra) vidéken: +10.000 Ft


4.) Vásárlás stylisttal


Szintén előre egyeztetett időpontban találkozunk. Egy rövid, kötetlen beszélgetés keretein belül felmérem mire van igény, illetve egy picit megismerjük egymást. Ezután célirányosan nekivágunk a vásárlásnak csak úgy, mint a barátnők.

Ára: 45.000Ft ( kb 3-3,5 óra)

5.) Alkalmi vásárlás

Határozott elképzelés esetén segítek megtalálni a a lehető legelőnyösebb, legpraktikusabb és a legtöbbféleképpen kihasználható darabot.

Ára: 25.000 Ft ( 1-2 óra)


6.) Stílus tanácsadás

Kötetlen beszélgetés, vásárlási kötelezettség nélkül. Tét nélküli kísérletezés. Megtárgyaljuk az egyéniségedhez, alkatodhoz, színeidhez, életviteledhez leginkább passzoló stílus jellemzőit.

Ára: 20.000 Ft (1-1,5 óra)

Kiegészítő szolgáltatások

Utánkövetés

Igény szerint a különböző konzultációkhoz igénybe vehető 1 alkalom utánkövetés is, melynek ára 15.000 Ft /alkalom.

Ajándékutalvány

Szolgáltatásaim ajándékutalvány formájában is megvásárolhatók, amely nagyszerű és exkluzív ajándék lehet szeretteid számára.

Visszajelzések:

Patrícia segítsége egy új kezdet volt az öltözködésemben. Egy multi cég elit osztályán tényleg én voltam a „szürke kisegér”, de Patrícia tanácsai átváltoztattak. Adjak keretet az arcomnak, használjak bátran rúzst, hagyjam el a pasztell színeket és merjek színesben gondolkodni, kékben, zöldben, narancssárgában, stb. Kerüljem a mintásat, a virágosat és építsek fel egy alapruhatárat, amiben minden mindennel felvehető. Én csak álltam az öltözőfülkében, ő pedig csak hozta-hozta a ruhadarabokat, cipőket, táskákat, blézereket. Szuper érzés volt! Eddig nem szerettem vásárolni, de most már alig várom a következő vásárlást.” - Pintér Edina

 „Barátságos és szakmai hozzáállás. Erős önbizalomnövelő. Mindenkinek ajánlom.” - Rónavári Anita

„Azért szeretek együtt dolgozni Patrival, mert nem ragaszkodik a konvenciókhoz, viszont tökéletesen tisztában van olyan alapszabályokkal, amelyek elengedhetetlenek az öltözködésben. Mindig fantáziadúsak és összetettek a szettjei, és adurva az, hogy a kedvéért még olyan ruhába is hajlandó vagyok belebújni, amit amúgy le sem akasztanék a fogasról. És tudjátok mi a döbbenet: működik!”- Köböl Anita

"Üdítő élményt jelentett Patríciával a vásárlás. Nemcsak remekül megtaláltuk a hangot egymással, de hosszútávon használható tippekkel látott el. Bevitt olyan üzletekbe, ahova magamtól nem mentem volna be, és felnyitotta a szememet, hogy nemcsak a fekete szín létezik, ha az ember nem S-es méretű. Pár jól variálható darabbal sikerült felfrissítenie a ruhatáramat. Emellett kaptam tanácsot smink és kiegészítők témában is. Én biztosan visszatérő vendég leszek." - Sz. Veronika

süti beállítások módosítása