Hogyan nézz ki stílusosan 40 felett?

Kedves 40 plusszos NŐ! Vajon emlékszel még milyen érzéssel tölt el, ha tetszel magadnak? Halványan? Na, akkor ezen sűrgősen változtatni kellene, ugye?

unnamed_2.jpg

Kis országunkban valamilyen rejtélyes oknál fogva a Nők, és amúgy a férfiak nagy része  is 40, ne adj Isten 50 után egyszerűen letesznek magukról.

1. Figyelj az apró részletekre!

Pedig a stílus egyáltalán nem korfüggő! Nyilván számtalan okkal magyarázható ez a jelenség, többek között a kínálat hiányából adódóan ( mintha erről a korosztályról egyszerűen elfeledkeztek volna a kereskedők, gyártók...) nem könnyű feladat, de nem lehetetlen megtalálni az előnyös darabokat. A titok a részletekben rejlik, apró trükkök, és rögtön kortalanná tudnak válni, az akár első látásra elutasított holmik is!

unnamed-2.jpg

2. Keress inspirációt!

Említhetnék számtalan stílus ikont a mai korból, hogy ne menjek messzire ott van pl Diane Keaton... Elképesztő méltósággal viseli, sőt mi több büszkén "hordja" a korát, sajátos, jól eltalált stílusa teszi őt emlékezetessé, ugyanúgy a filmjeiben, mint a véletlenszerűen elkapott paparazzi fotókon. Igazam van?

Manapság, amikor a szépség amúgy  is nagyon fel van értékelve, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy elfelejtjsük, nők vagyunk! Ehhez nem is kell túl sok.. A megfelelő alapruhatár összeállításával legyünk akárhány évesek is, képesek vagyunk stílusosan összeállítani napi szettünket, természetesen a napi rutin, a munka, és életvitelünk figyelembevételével.

3. Felejtsd el a zsák ruhákat!

Fel kell támasztani magunkban az igényt arra, hogy akarjunk tetszeni. Tetszeni magunknak, társunknak, családunknak, a külvilágnak.. Felejtsük el az " egynek jó lesz" , darab- darab motiválatlan vásárlásokat, a "nyanya" cipőket, ormótlan "ápol és eltakar" darabokat. Mert nem takar el!!! Öregít, előnytelen, és egyáltalán...

4. Állíts össze egy letisztult ruhatárat

Egy - egy letisztult darab, típusunknak megfelelő színek, pár ing, póló, alkatunknak megfelelő nadrágok, szoknya, kis kardigánok, blézer, pár minket a legjobban kifejező kiegészítő és teljesen más lesz az összkép. Hangulatunknak is jót tesz, ha a tükörből egy szépen, diszkréten sminkelt, élő arc néz vissza ránk, arról nem is beszélve, hogy éveket fiatalit, frissit.

unnamed-1.jpg

Persze az első lépések mindig nehezek, de sok jól képzett szakember áll már nálunk is rendelkezésre, hogy segithessen. Bízzunk magunkban, és higgyük el, hogy ezzel a kis lépéssel is jobbá tesszük az életmínőségünket, egy elégedett embernek mindig pozitívabb a kisugárzása, ugye? Merjünk kísérletezni, akár tét nélkül is.. Nézelődni nem kerül pénzbe, felpróbálni olyan holmikat amiktől eddig esetleg mereven elzárkóztunk, egy érdekes tapasztalás. Önmagunk újrafelfedezése, az életünk újraértelmezése is lehet!

süti beállítások módosítása