Így lehetsz menő kismama idén nyáron

Rögtön a legelején le kell szögeznem, ebben a pillanatban nem vagyok kismama. Ezért előre elnézést kérek, ha bárkinek belegázolnék a lelkivilágába, megértem, ha azt gondolja, minden jogalapot nélkülöz, hogy én itt okoskodjak, hiszen nem engem kergetnek őrületbe a reggeli rosszullétek, nem én érzem magam egy felfújt léggömbnek, nem én émelygek reggeltől estig, és nem nekem kell öt percenként meglátogatni a toilettet. Nem állítom, hogy nem okozott némi dilemmát, hogy ezt a bejegyzést megírjam vagy sem... De(!)

terhes_no.jpg

Miért is irom ezt a bejegyzést? 

Több mint 14 éve öltöztetek embereket, láttam ezt-azt, és a tapasztalatim egyértelműek. Szeretnél csinos és menő kismama lenni, de ahogy a súlyod gyarapodik, a kedved, és az önbizalmad ezzel egyenes arányban csökken... Értem. Pont ezért szeretnék egy kis segítséget nyújtani, valamiféle kapaszkodót, ami nem hagyja elfelejtetni Veled azt a tényt, hogy ez egy átmeneti állapot, te attól még egy vonzó Nő vagy, és még,ha nehéz is, megéri a befektetett energia, hogy jobban érezd magad a bőrödben!

32470970_165471250796848_7062932027300904960_n.jpgAd felmentést a terhesség az alól, hogy csinos, ápolt, cool legyél?


Meggyőződésem, hogy ebben az időszakban - bármily nehéz is-, hatványozottan kell odafigyelni arra, hogy továbbra is vonzó, kívánatos NŐNEK érezd  magad.. Ne aggódj, eljön majd a büfis szürke pólók, és kinyúlt macinaci ideje is... de addig is legalább felvértezed magad a  hormonálisan a semmiből olykor lecsapó ultra érzékenység, depi, hovatovább hiszti ellen. Te is tudod, ugye, ha szépen csinosan vagy felöltözve, magabiztos vagy, és ez mint egy bástya véd téged a különböző negatív hatások ellen.

Manapság már régen nem kötelező a kiábrándító kismama ruhákat kényszerből viselni, csak mert nincs más! Hát ne is tedd!

unnamed-7.jpg

Miből válogass?

Menő farmerek, elasztikus pólók, oversize ruhadarabok mind-mind rendelkezésedre állnak ahhoz, hogy ugyanúgy szeress reggel a tükörbe nézni, mint annak előtte!
Legyél sportos típus, vagy a romantika elkötelezett híve, nyugodtan térj  be kedvenc üzletedbe ne zárj ki semmit csak azért, mert azt gondolod, ott már neked nem terem babér! Maximum nem az "s" darabokat túrod át!

 Azoknak a szerencséseknek aki nyáron vannak áldott állapotban, pamutruhák tömkelege,- esetleg, farmer inggel,- a most oly divatos Kimonók sokasága,  elképesztő mennyiségű maxi szoknya, és ruha megtalálható az üzletek kínálatában ahhoz, hogy divatosan, de mégis kényelmesen, nőiesen töltsék a "terhes" hónapokat!

unnamed-5_1.jpg

Ékszerek? Még jó...

A kiegészítők jelen esetben is csodát tesznek. Válassz egy menő napszemüveget, vagy kalapot, esetleg egy hangsúlyos nyári ékszert, hidd el, hogy jobban fogod érezni magad!

unnamed-4_2.jpg
A basic ruhatár alapját képezi egy jól megválasztott zakó, őt se hagyd parlagon, extra menő leszel benne, hiszen ez a darab már önmagában is öltöztet!

Képek forrása: Pinterest

Facebook oldaldoboz