Hogyan nézz ki stílusosan 40 felett?

Kedves 40 plusszos NŐ! Vajon emlékszel még milyen érzéssel tölt el, ha tetszel magadnak? Halványan? Na, akkor ezen sűrgősen változtatni kellene, ugye?

unnamed_2.jpg

Kis országunkban valamilyen rejtélyes oknál fogva a Nők, és amúgy a férfiak nagy része  is 40, ne adj Isten 50 után egyszerűen letesznek magukról.

1. Figyelj az apró részletekre!

Pedig a stílus egyáltalán nem korfüggő! Nyilván számtalan okkal magyarázható ez a jelenség, többek között a kínálat hiányából adódóan ( mintha erről a korosztályról egyszerűen elfeledkeztek volna a kereskedők, gyártók...) nem könnyű feladat, de nem lehetetlen megtalálni az előnyös darabokat. A titok a részletekben rejlik, apró trükkök, és rögtön kortalanná tudnak válni, az akár első látásra elutasított holmik is!

unnamed-2.jpg

2. Keress inspirációt!

Említhetnék számtalan stílus ikont a mai korból, hogy ne menjek messzire ott van pl Diane Keaton... Elképesztő méltósággal viseli, sőt mi több büszkén "hordja" a korát, sajátos, jól eltalált stílusa teszi őt emlékezetessé, ugyanúgy a filmjeiben, mint a véletlenszerűen elkapott paparazzi fotókon. Igazam van?

Manapság, amikor a szépség amúgy  is nagyon fel van értékelve, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy elfelejtjsük, nők vagyunk! Ehhez nem is kell túl sok.. A megfelelő alapruhatár összeállításával legyünk akárhány évesek is, képesek vagyunk stílusosan összeállítani napi szettünket, természetesen a napi rutin, a munka, és életvitelünk figyelembevételével.

3. Felejtsd el a zsák ruhákat!

Fel kell támasztani magunkban az igényt arra, hogy akarjunk tetszeni. Tetszeni magunknak, társunknak, családunknak, a külvilágnak.. Felejtsük el az " egynek jó lesz" , darab- darab motiválatlan vásárlásokat, a "nyanya" cipőket, ormótlan "ápol és eltakar" darabokat. Mert nem takar el!!! Öregít, előnytelen, és egyáltalán...

4. Állíts össze egy letisztult ruhatárat

Egy - egy letisztult darab, típusunknak megfelelő színek, pár ing, póló, alkatunknak megfelelő nadrágok, szoknya, kis kardigánok, blézer, pár minket a legjobban kifejező kiegészítő és teljesen más lesz az összkép. Hangulatunknak is jót tesz, ha a tükörből egy szépen, diszkréten sminkelt, élő arc néz vissza ránk, arról nem is beszélve, hogy éveket fiatalit, frissit.

unnamed-1.jpg

Persze az első lépések mindig nehezek, de sok jól képzett szakember áll már nálunk is rendelkezésre, hogy segithessen. Bízzunk magunkban, és higgyük el, hogy ezzel a kis lépéssel is jobbá tesszük az életmínőségünket, egy elégedett embernek mindig pozitívabb a kisugárzása, ugye? Merjünk kísérletezni, akár tét nélkül is.. Nézelődni nem kerül pénzbe, felpróbálni olyan holmikat amiktől eddig esetleg mereven elzárkóztunk, egy érdekes tapasztalás. Önmagunk újrafelfedezése, az életünk újraértelmezése is lehet!

Facebook oldaldoboz